MILENKOVICS NYA KLUBBADRESS KLAR

milleakro
Nu är det klart! Solna Vikings guard och kapten Katarina Milenkovic, 24, blir nu ytterligare en i raden spelare som lämnar det nydegraderade Solna Vikings till den kommande säsongen.

Fyra spelare har redan valt att lämna Solna Vikings för Fryshuset Basket i Basketligan, men Milenkovic har valt en annan väg. Hon har istället skrivit på för huvudstads- och ligakonkurrenten Akropol BBK. Det meddelar klubbens sportchef och coach Jonny Ishak idag.

Milenkovic som är 1,82 lång snittade 11.8 poäng i ligan förra säsongen. Dessutom tog hon 4,9 returer per match. Detta på en genomsnittlig speltid på ca 32 minuter per match.

– Jätteskönt att äntligen ha fått de klart med Milenkovic som vi har haft en bra dialog sen i maj, säger Ishak och fortsätter; – Mille kommer vara en av våra nyckelspelare. Med sin rutin och starka säsong bakom sig så har vi stora förhoppningar att hon ska kunna leda laget på och utanför plan. 

– Hon är en mångsidig spelare som är svårstoppad vilket hon visade förra året då hon verkligen fick igång sitt skytte och tvingade försvar att steppa upp så vi kommer att kunna utnyttja henne på flera sätt beroende på hur man väljer att matcha henne i defense, avslutar en mycket nöjd sportchef Jonny Ishak.


Share
Updated: 12 augusti, 2015 — 14:09