ELVBO FLYTTAR HEM TILL ÖSTERSUND

Danielle

Det har varit på gång en tid, men nu har Östersund bekräftat att man kontrakterat säsongens bästa nykomling i BLD, Danelle Elvbo. Hon är ursprungligen från Östersund, så det handlar om en hemkomst för guarden som den senaste säsongen spelade med Fryshuset.

Under sitt första spelår i ligan spelade Elvbo 26 minuter per match och snittade 8.7 poäng. Säsongen 2014/15 representerade hon för Wetterbygden i Basketettan pch gjorde då 17.1 poäng per match, vilket gav henne en tredjeplats i ettans skytteliga.

Vi får in en scorer som även kan ge oss backup minuter på pointguard positionen. Danielle har också den inställning till träning som vi önskar i laget. Hon var bra redan när hon lämnade Östersund men har utvecklats mycket som spelare och människa under de senaste två säsongerna“, säger coachen, Krister Blomgren i ett pressmedelande.

Blomgren säger också att Östersund, som siktar på att komma topp 6 i ligan, pratar med flera andra spelare. En av dem är Elsa Paulsson Glantz, även hon bördig från Östersund och som varit i Luleå och USA de senaste åren.

Share
Updated: 5 maj, 2016 — 19:19
All rights reserved © 2016 PASSION4BASKETBALL.SE