“KATTA” GÖR COMEBACK!

Inför säsongen tappade som bekant Uppsala en hel drös med spelare och av de etablerade ligaspelarna var det bara Christy Bacon som blev kvar, och som tack för lång och trogen tjänst i Sallén-linnet, ville betala tillbaka till klubben genom att spela gratis i det ekonmiskt tyngda Uppsalalaget som tappat sin miljonsponsor Sallén. Detta har inte gått obemärkt förbi då Uppsalatjejerna, besående mestadels av spelare från SM-guldvinnande U19-laget, trots idogt kämpande i match efter match parkerar på jumboplatsen efter tretton raka förluster.

Mitt i mörkret finns det dock ljusglimtar. Tjejerna, som man kan påstå just nu genomgår Sveriges tuffaste basketutbildning, utvecklas hela tiden. Dessutom står det nu klart att 33-årige Katarina Andersson, som varit en av de tidigare upplagorna av Uppsala Baskets (Sallén Basket) viktigaste spelare med sin landslagsrutin och 191 cm, nu gör comeback. Hon återfinns nu på licenslistorna och själva comebacken kommer att ske i nästa omgång, i bortamatchen mot Telge Basket.

Share
Updated: 10 december, 2016 — 20:35
All rights reserved © 2016 PASSION4BASKETBALL.SE