JOHANSSON BRYTER MED HÖGSBO

Högsbo Baskets damer som nyligen erhöll basketligastatus tappar nu sin coach inför nästa säsong. Andreas Johansson meddelar idag på sin Facebooksida att han bestämt sig för att lämna klubben. Anledningen uppges vara att han vill ha mer tid för famljen och för sina barn och som han uttrycker det; “Växer upp snabbt”. Han betonar även att detta inte är slutet på sin basketresa, utan bara en paus och början på något annat. Den nu 32-årige Johansson, som ursprungligen är från Sandviken flyttade som 14-åring till Göteborg och blev Högsboit. Han har varit anställd av klubben och jobbat med damlaget i basketettan de senaste fyra åren och man blev för någon månad sedan klara för Basketligan.

Share
Updated: 18 april, 2018 — 12:54
All rights reserved © 2016 PASSION4BASKETBALL.SE