LULEÅ VISAR UPP SIG I STOCKHOLM

Luleås coach, David Visscher, är inte mycket för det där med träningsmatcher. Han föredrar att träna på försäsongen, men i år har han frångått sin vana och bestämt sig för att laget behöver ett par matcher innan ligasäsongen startar.

Det som står på programmet är dubbelmöten mot Alvik, helgen 22-23 september. Båda matcherna spelas i Åkeshovshallen. På lördagen kl. 16 och på söndagen kl. 12.

Luleå har den här säsongen ett till stora delar nytt lag. Grundbultarna Anna Barthold och Allis Nyström är kvar, men alla importer från förra året är borta och Sofia Hägg har flyttat till Wetterbygden. På plussidan finns att Felicia Ponturo har lockats tillbaka från Visby. De utlandsspelare som den här säsongen skall vara med och försöka försvara mästartiteln är:

Guarden Precious Hall (från USA, 173 och född -94, som kommer direkt från colleget James Madison
Centern Maria Felixova (Slovakien), 191, född -90, senast i Slavia Prag, Tjeckien
Point guarden Michaela KK Houser (USA), 179, född -91, förra säsongen i Hoops, Libanon
Forwarden Chastity Reed (USA), 185 och född -89, senast i Bellinzona, Schweiz

 

Share
Updated: 11 september, 2018 — 21:57