INGEN FARA MED AGNES

Det var i slutet av premiärmatchen i SBL mot Alvik i lördags som Uppsalas stjärna, Agnes Nordström fick halta av planen med skadad fot efter att ha varit hemmalagets bästa spelare med 18 poäng. Agnes har en lång skadehistorik när det gäller just fötterna och hon är inte 100% återställd ännu och därför höll man andan i Uppsalalägret när olyckan var framme. Uppsala Basket fysio Joakim Egrelius tog dock genast hand om Agnes och nu visar det sig att det inte var så farligt utan bara en lättare stukning.

– Det är bra med foten, berättar Agnes och fortsätter; – Jag vrickade till den lite för jag landade på någons fot där i slutsekunderna men det visade sig ju inte vara någon fara så det var skönt.

Slutet gott, allting gott och alla Uppsalafans kan därmed andas ut.

Share
Updated: 1 oktober, 2018 — 09:52