OM P4B

PASSION4BASKETBALL startades av fotograf Thomas Lönnström år 2013 som en Facebooksida med basketbilder från svensk basket, såväl senior- som ungdomsbasket. Sidan blev snabbt populär och antalet gillare ökade stadigt. Efter en tid kände jag att jag vill utveckla sidan och det blev mer nyheter kring varje bild som publicerades och till slut, under våren 2015 öppnades sajten Basketfoto.se som inför säsongen 2015/16 bytte namn till PASSION4BASKETBALL.

PASSION4BASKETBALL fokuserar endast på dambasket, såväl svensk som internationell. När vi startade sidan så kände vi att vi ville nörda in oss på just dambasketen då detta låg oss varmast om hjärtat. P4B:s skribenter jobbar mer eller mindre idéellt med att servera dessa bilder och nyheter på sajten och vi jobbar ständigt på att utveckla sajten med nya idéer och grepp. På sikt hoppas vi kunna börja ersätta våra medarbetare så att de åtminstone slipper de kostander som ofrånkomligt uppstår i samband med arbetet. Därför behöver vi ständigt våra läsares och sponsorers stöd i form av bidrag och annat. Swisha gärna in ett litet eller stort bidrag till oss. Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få.

P4B är inte ett registrerat företag utan ett privat, ideellt initiativ. Vi har således inget organisationsnummer utan allt vilar under grundarens, Thomas Lönnströms vingar. Vi tar en säsong taget vad gäller sajtens fortlevnad och känner vi att allt fungerar väl så kan sajten permanentas och även övergå till att drivas i företagsform.

P4B är helt fristående från förbund och föreningar och är helt beroende av stöd från sponsorer och eventuella privata givare. Vi kommer även att sälja en snygg väggalmanacka med bilder från Basketligan Dam och som vi hoppas skall ge oss en mer ekonomisk stabilitet framöver.

Share